dilluns, 6 de gener del 2014

ULTIMA NIT DE SOMNI


Les llums ja s'apaguen i amb elles els somnis i les il·lusions dels humans, que durant uns dies han substituït la seva inseparable tristesa per una curta i irreal felicitat, donant-los així, una petita treva.
Ara aquests feliços moments viscuts ja formen part del seu passat, esvaint-se en la ultima nit del meravellós i infantil Nadal, tot enfrontant-los novament amb la seva crua realitat.
 
La felicitat d'aquests dies viscuda s'esfondrarà en l'oblit humà. Tan sols la il·lusió dels nens, que, persistent al pas del temps, torna reflectida en les seves mirades brillants i cristal·lines, quan contemplen les vulgars llums dels fanals, que sempre encenen i guarneixen amb màgia, els foscos i desolats carrers de les solitàries grans ciutats.
Els humans covards, no s'atreviran a fer front a la seva desesperació minvada, que tornant molt mes ferotge, els durà sense pietat a la mort, i això, per no poder fer front a la seva cruel i trista vida.
Només els nens seran els custodis de la felicitat viscuda i alhora perduda, que, amb molta cura i recel, guardaran ben tancada dins les seves brillants mirades i infantils somriures, tot esperant que la seva tornada guareixi l'esperit malalt dels seus estimats adults humans.
 

Liliana Castillo Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots deixar el teu comentari.